De Visser Netherlands

ISO 9001: 2015
Het kwaliteitsbeleid van De Visser is hierin omschreven, deze is bekend in de hele organisatie en we streven naar een continue verbetering van de klanttevredenheid, kwaliteit van onze producten en diensten. Klik hier voor de Engelse versie.

VCA-logo

VCA** Petrochemie
Hiermee toont De Visser aan dat bij het uitvoeren van werkzaamheden veiligheid, gezondheid en milieu beheersen. Klik hier voor de Engelse versie.

Lloyd's Register logo 2013

Lloyd's Register
Met dit certificaat wordt aangetoond dat het plaatsen, aan- en afkoppelen, installeren van reservoirs, aanleggen van reservoirs, repareren, onderhouden, controleren en beproeven van leidingen die behoren tot de middeldruk en hoge druk LNG, propaan/ butaan en LPG installaties uitsluitend gedaan wordt volgens de relevante PGS voorschriften. Klik hier voor de Engelse versie.

KIWA BRL K901/3 erkenning
Dit certificaat staat voor een erkend installateur voor de tanks en leidingen met betrekking tot de opslag van propaan, LPG, butaan, DME en aardgas.

De Visser - NMI-erkende keurder
Hiermee toont De Visser aan dat LPG meetinstallaties worden gecontroleerd op afgifte inclusief het verwijderen en aanbrengen van formele markeringen en verzegelingen, conform de metrologiewet.

Agentschap Telecom
De Visser staat in nauw contact met het Agentschap Telecom.
Radio en televisie, telefonie en een veilig gebruik van internet. Agentschap Telecom werkt aan een veilig en verbonden Nederland, dat kan rekenen op de beschikbaarheid van betrouwbare telecommunicatie.

Beeldmerk SBB

De Visser - Certificaat Erkend Leerbedrijf
Kenteq is een Nederlandse non-profit organisatie door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap aangewezen als kenniscentrum voor Beroepsonderwijs en Bedrijfsleven voor de technische sectoren. Dit is gebaseerd op de Wet educatie en beroepsonderwijs. De Visser is hierbij aangesloten en geeft hiermee aan dat het een naar eisen gesteld leerbedrijf is.

Lid van branchevereniging Nove
Deze landelijke organisatie voor ondernemingen actief in handel en/of verkoop van transport, opslag en distributie van energiedragers en/of smeermiddelen vertegenwoordigt haar leden en behartigt de belangen. Tevens biedt Nove ondersteuning waar nodig op het gebied van diverse zaken zoals wet- en regelgeving, milieu en veiligheid.

Logo_Metaalunie

Lid Koninklijke Metaalunie
De Metaalunie is met meer dan 13.000 leden de grootste ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf in de metaal. De Metaalunie staat garant voor een brede expertise, kennis van de branche en biedt een concrete, resultaatgerichte aanpak.

Inkoop- verkoopvoorwaarden

- Hier vindt u de inkoopvoorwaarden van De Visser
- Hier vindt u de verkoopvoorwaarden van De Visser

Veiligheid

Lees hier de Veiligheidsregels van De Visser door.

 

 

 

 

Andere documenten:

  1. De Visser NL Laatste Minuut Risico Analyse
  2. De Visser NL Instructiekaart februari 2020