Veiligheid & Kwaliteit voorop

Wij hebben dagelijks te maken veel uitdagingen en risico’s op het gebied van transport en opslag van gassen. Onze certificaten bewijzen dat onze vakmensen de kennis, vaardigheden en ervaring hebben om te voldoen aan de industrienormen, met als belangrijkste norm: veiligheid. En bij De Visser nemen we die veiligheid heel serieus; het zit dan ook in ons DNA. 

Company details De Visser (English)

An overview of the company details (overzicht bedrijfsgegevens)

Open bestand

Bedrijfsgegevens De Visser

Een overzicht van de bedrijfsgegevens

Open bestand

De Visser – Certificaat Erkend Leerbedrijf

Kenteq is een Nederlandse non-profit organisatie door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap aangewezen als kenniscentrum voor Beroepsonderwijs en Bedrijfsleven voor de technische sectoren. Dit is gebaseerd op de Wet educatie en beroepsonderwijs. De Visser is hierbij aangesloten en geeft hiermee aan dat het een naar eisen gesteld leerbedrijf is.

Open bestand

De Visser – NMI-erkende keurder

Hiermee toont De Visser aan dat LPG meetinstallaties worden gecontroleerd op afgifte inclusief het verwijderen en aanbrengen van formele markeringen en verzegelingen, conform de metrologiewet.

Open bestand

KIWA BRL K901/3 erkenning

Dit certificaat staat voor een erkend installateur voor de tanks en leidingen met betrekking tot de opslag van propaan, LPG, butaan, DME en aardgas.

Open bestand

LRQA

Met dit certificaat wordt aangetoond dat het plaatsen, aan- en afkoppelen, installeren van reservoirs, aanleggen van reservoirs, repareren, onderhouden, controleren en beproeven van leidingen die behoren tot de middeldruk en hoge druk LNG, propaan/ butaan en LPG installaties uitsluitend gedaan wordt volgens de relevante PGS voorschriften.

Open bestand

VCA** Petrochemie (NL)

Hiermee toont De Visser aan dat bij het uitvoeren van werkzaamheden veiligheid, gezondheid en milieu beheersen. Klik hier voor de Engelse versie.

Open bestand

ISO 9001: 2015 (NL)

Het kwaliteitsbeleid van De Visser is hierin omschreven, deze is bekend in de hele organisatie en we streven naar een continue verbetering van de klanttevredenheid, kwaliteit van onze producten en diensten. Klik hier voor de Engelse versie.

Open bestand

Verkoopvoorwaarden

Open bestand

Inkoopvoorwaarden

Open bestand

Kom jij ook werken
bij De Visser?

Wij zijn altijd geïnteresseerd in enthousiaste vakmensen en gedreven professionals. Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.