Allround specialisten

We zijn dé specialist op het gebied van het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van installaties voor vloeibare en cryogene gassen. Al sinds we in 1954 de allereerste LPG-installatie in Nederland bouwden, ligt onze focus op service, maatwerk en kwaliteit

Onze klanten kiezen voor ons omdat we gespecialiseerd maatwerk en kwaliteit leveren. Onze projecten variëren van het bouwen van transportmiddelen tot het ontwikkelen en installeren van opslagsystemen. Ook produceren we afleverzuilen voor tankstations. Elk project wordt ontworpen en uitgevoerd met oog voor detail en gericht op duurzaamheid. Daarnaast zijn we distributeur van een groot assortiment gasgerelateerde producten.  

We leveren een totaalpakket van diensten: van advies en ontwerp tot uitvoering, inspectie, onderhoud en een altijd beschikbare 24/7-service.

Met de leiding in handen van de inmiddels derde generatie, blijven we innoveren met een sterke focus op de energietransitie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan projecten rond LNG, stikstof, en andere cryogene toepassingen.

We streven ernaar een sleutelrol te spelen in de energietransitie, door slimme en duurzame energieoplossingen te bieden die niet alleen aan de behoeften van vandaag voldoen, maar ook bijdragen aan een betere wereld voor morgen.