Cor de Visser werd in 1954 gevraagd om als eerste in Nederland LPG-installaties te bouwen. Deze kans greep hij met beide handen aan en sindsdien is De Visser gegroeid van een traditioneel installatiebedrijf tot een toonaangevende aanbieder van vloeibaar- en cryogene gasinstallaties. Geïnspireerd door die kans en gedreven door nieuwsgierigheid, heeft onze passie ons geleid naar waar we nu staan: in het hart van de verandering richting alternatieve energiebronnen en een duurzamere toekomst.

Bij De Visser draait alles om trots, nieuwsgierigheid, veiligheid en beschikbaarheid. Deze waarden vormen niet alleen de basis van ons werk, maar ook van wie we zijn als mensen. We zijn trots op ons erfgoed en dankzij onze ervaring en nieuwsgierigheid, ontdekken we steeds betere oplossingen voor een duurzamere toekomst. 

Door Patrick Ouwerkerk

We worden blij van succesvolle klanten en tevreden medewerkers. Daar doen we het iedere dag weer voor. Daarbij zijn veiligheid en beschikbaarheid voor ons belangrijk, en daarom streven we altijd naar verbetering en vernieuwing. We geloven in een groene toekomst en zetten ons in om technologie te verfijnen en onze kennis te delen.

Elke stap die we samen nemen, brengt ons dichter bij een duurzamere planeet. We nodigen je daarom uit om met ons mee te werken aan de energietransitie. Laten we samen de toekomst groener maken. Doe je mee?

Wil je ook meewerken aan de energietransitie voor een duurzamere toekomst?

Kom jij ook werken
bij De Visser?

Wij zijn altijd geïnteresseerd in enthousiaste vakmensen en gedreven professionals. Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.